3. mars 2017

Å ha fri fra noe!


Hei!

Hvordan er det med dere på en fredagskveld? Her er det bare fint. Jeg har hatt en kort arbeidsdag i dag og er derfor ikke helt slut når kvelden kommer. Herlig!

Som nevnt i tidligere innlegg så er det så mye som skjer om dagen av forskjellige ting at det er få minutter til overs. Det går liksom i et sett. En ting jeg har lagt merke til er at jeg mår så mye bedre når jeg har mye å gjøre. Rent psykisk mener jeg. Jeg liker å være hjemme, men for psyken er det ikke bra i det lange løp. Det som fungerer best for meg er å ha mange baller i luften og så glede seg over å ha fri innimellom. Det å ha noe å ha fri i fra, det er en god følelse. Skjønner dere hva jeg mener? Jeg liker veldig godt å høre til et sted, ha prosjekter på gang og gjøre en innsats. Dette er noe jeg har blitt klar over de siste årene. Noen som kjenner seg igjen? 🙆

Til litt mer overfladiske ting da; jeg er så lei vårt kjøkkenbord! Ja, jeg vet jeg har skrevet dette mange ganger før, men nå MÅ vi gjøre noe med bordplaten. Selve formen på bordet er vi veldig fornøyde med, men bordplaten får tommel ned av meg altså! Den er full av barnas tusjmerker, den er flekkete, den har de skillesprekkene som jeg fortsatt misliker sterkt og i tillegg har malingen/oljen gulnet. Jeg har spurt mannen om han har lyst til å gjøre en innsats. Jeg tror han er klar for oppgaven, vi vet bare ikke helt hva som skal gjøres. En stor bordplate med hvitbeisede  plank ser jeg for meg. Fortsatt. 😆 To be continued...

Ellers har nesten en hel vegg på vaskerommet blitt flislagt mens jeg har vært på jobb. Det står ikke på for få arbeidsoppgaver her i huset. 😉 Det ser ut til å bli bra. Et par vegger med hvite metrofliser og de andre to med (som nevnt) tapet.

Nå tror jeg det blir film eller Netflixrace. Skjønner ikke hvorfor jeg skriver tror når jeg er helt sikker på at det blir TV! 😹 Har dere forresten sett Sauen Shaun? Jeg ler meg ihjel. Ser det sammen med Lisa og det er jo bare for bra. Fantastisk humor, herlige figurer. Finnes mange episoder på ovennevnte streamingtjeneste. Verdt å se også for den som ser uten barn. 

Ha en nydelig kveld og god helg. Blogges i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar