19. februar 2017

En liten tur og retur!


Hei!

Så hyggelig å skrive til dere igjen. Jeg har nettopp kommet hjem fra en liten tur til Haugesund. Jeg ble rett og slett med mannen på jobb siden han i tillegg hadde en del fri denne helgen. Jeg har virkelig storkost meg! Forrige uke var jeg så trøtt etter jobben hver dag at det var helt utrolig. Jeg lå i stort sett bare på sofaen og fikk kun gjort det mest nødvendige. Kanskje vi er på absolutt siste rest av energi før vi trenger påfyll av sol og vår? Har hørt med flere som har vært veldig trøtte i det siste.

Denne helgen har virkelig gitt meg kruttet tilbake. Barna er hos mormor og morfar i Sverige og huset er stille og rolig. Jeg snakker jo for meg selv, men jeg synes det er viktig å ta de små sjansene som byr seg av reiser og opplevelser. Dette ble en kort tur, men så mye hyggelig vi rakk på et par døgn. Det går vel inn under kategorien hverdagsluksus dette også? Eller kanskje det lille ekstra. Det å være noen dager uten barna er nok veldig energigivende også. Man savner dem, men det er godt å få gjort det innimellom også. 😊

Vi bodde på Clarion Collection Hotel Amanda i Haugesund. Et hyggelig hotell og vi fikk et pent rom.  Jeg stakk kaffekoppen ut av vinduet lørdag morgen for å ta dette bildet. 😜 God beliggenhet på bryggen i sentrum med restauranter i nærheten. Høydepunktet var kanskje vaflene som ble servert om ettermiddagen. 😉
Vi hadde med oss ordentlige klær og gikk oss en god tur på lørdag. Det var så så mye spennende å se på! Sjekk ut disse kåkene som bare står og forfaller. Man kunne gå inn og kikke og som de skrotnissene vi er hadde vi egentlig lyst til å ta med både antikke dører og andre flotte bygningsdetaljer. Så merkelig at det bare står sånn og forfaller?
Dette er baksiden mot vannet av bygget på bildet over. Fascinerende! Det var nesten postapokalyptisk stemning akkurat her i dette værft- og industriområdet på bryggen. Vi hadde som sagt lyst til å gå inn, men turte ikke helt. Bare litt. Virket som at bygget kunne rase sammen når som helst. 😱
En kopp kaffe på vei hjem søndag morgen. På beste plassen i flyet! 😉  Jeg satt i cockpit både til og fra Haugesund (Oslo Gardermoen) og det var så gøy. Har ikke lyst til å sitte noe annet sted nå jeg. Jo kanskje på lengre turer, for jeg satt rett i ryggen som en pinne på setet som ble felt ut av veggen. Hehe. Dette er i hvert fall et Boeing 737 og det er et Norwegianfly. 

Hva skal dere i vinterferien? Har dere fri? Jeg skal jobbe hele uka. Kanskje vi rekker å få gjort litt her hjemme også? Både tapet og fliser er bestilt til vaskerommet! Moro, moro! Tapeten har vi fått allerede. Må tok knipse et bilde av rullene en dag. Hehe.

Ha en kjempefin uke, vi blogges snart igjen! 🌿

2 kommentarer:

 1. Så artig å komme ut på tur! Ja, jeg vil kalle det hverdagsluksus. Et avbrekk i den vanlige hverdagstralten , er alltid velkomment!
  Ha en fin uke!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Alltid velkomment ja Anne-Mari! Det skal så lite til for å piffe opp den kjente hverdagen. Ha en fin-fin uke! :)

   Slett