21. februar 2017

Siste rest av vinter!


God kveld! 

Hvordan går det med dere? Kommet i gang med uka? Her er jeg godt i gang. Det å stå opp og komme hjem til et hus som er stille og rolig er ekstremt deilig. Jeg samler energi mens barna er hos mormor og morfar! 😀 Men, jeg begynner å savne dem. 😉 

Digg med pent vær om dagen også. Skikkelig vårstemning i vinterferien! Når jeg cruiser til jobben om morgenen med kaffe i koppen og podkast i ørene mens sola skinner og grusen knastrer, da blir jeg lykkelig. I dag da jeg kjørte inn bilen i gården så såg jeg plutselig at jeg fortsatt ikke hadde tatt ned lysslyngene. Man blir liksom "hjemmeblind" for sånne ting og jeg har egentlig ikke lagt merke til dem i det siste. I dag fikk det være nok og nå ligger de alle fire pent i sine bokser på loftet. Nå er det jo lyst lenger om kvelden og det ser bare malplassert ut med jule- og vinterlys. Hva med dere, har dere fjernet slyngene i trær og busker?

Jeg fant dette bildet fra innsjøen ved hytta i dag. Jeg vet at det absolutt ikke er det beste bildet rent kvalitetsmessig, men det er jo så koselig! Jeg tror at det er mamma eller Trygve som zoomer inn oss andre med mobilen. Morfar (pappa) kjører båten og fisker, jeg vinker og Bertil og Lisa sitter i oransje redningsvester. L forsvinner jo nesten i sin. 😆 Håper, håper, håper at vi får en knall sommer i år! 

Vi har forresten blitt enige om hvor neste ferietur går. Det er jo en liten stund siden vi var ute på en lengre reise. Alt fokus på huset nå for å si det mildt, men snart så skal vi dra en tur igjen. Det skal jeg skrive mer om en annen dag. Kanskje noen av dere har vært der og har noen tips. Mye å se frem til. 💚

Ha en fin tirsdagskveld! Nå skal jeg glo videre på en Netflix-serie jeg har begynt å se. Blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar