4. februar 2017

Nyvasket bad!


Hei og god lørdag! :)

For en uke. Nå er det deilig med helg! 😃🎉

Hva begynner man helgen med? Jo vasking av hus. Joda, sånn er det å være voksen gitt. Alltid noe som må gjøres. Da vi sto opp i dag så visste jeg ikke i hvilken ende jeg skulle begynne. Det så ikke ut her! Krise på kjøkkenbenken, grus over hele gulvet, fullt på kommoden, masse klesvask og badet skal vi ikke snakke om...

Nå har mann og barn vært ute av huset i flere timer og hjemmet er shinet! Kvelden skal nytes! Er helt sikker på at dere kjenner følelsen. 😊

Tenkte på en ting; før snakket vi alltid om å ha en vaskedag. Én dag i uka hvor hele huset skulle tas. Er usikker på om vi klarte å vaske akkurat den dagen, men jeg er ganske sikker på at vi vasket ordentlig en gang i uken. Det gjør vi ikke lenger! Etter at vi fikk barn så vasker vi nok mest når det er helt krise. Når det virkelig trengs. Derimot støvsuger vi vel oppimot tre ganger om dagen. Og rydder og shiner det verste hver kveld. Noen som har det likt? Eller tørker dere støv av lister og møbler og det hele med jevne mellomrom? Fortell!

Jeg laget pai for et par uker siden og da laget jeg som alltid to. Deilig å bare kunne ta ut middagen ur fryseren i dag! Pai med kjøttdeig og en skikkelig crispy salat til. Gleder meg til middag. Her finner du vår måte å lage pai og paibunn på. Blir supergodt spør du meg! 😉

Jeg har bestilt klær. Og jeg har brukt mye tid. Tror at jeg nevnte det i et innlegg? Jeg ser og ser på klær. Synes det funker veldig bra å handle hos Zalando. Jeg legger mange ting i handlekurven, tar de ut igjen, og sånn holder jeg på til jeg virkelig har bestemt meg for noen plagg. Målet er å skape en base med pene klær i skapet, men hvor vanskelig er ikke det? Jeg er dronningen av merkelige kjøp tror jeg. Denne gangen har jeg virkelig prøvd å tømme kurven for rare valg før jeg handler. Tenk så gøy å føle seg vel i alle klær som henger i garderoben. Ja, det er et mål i hvert fall. 

Ønsker dere en deilig lørdagskveld, vi blogges i morgen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar