4. mars 2017

Nye, hvite sneakers til våren!

                                                                                                            Sponset innhold

Hei hei!

I dag har jeg endelig vært ute på en løpetur igjen. Så deilig! Det er lenge siden. Må inn i den gode steamen igjen nå. :) Det gikk skikkelig fint og jeg fikk lykkerus. Løping ute på sitt beste. 👍

Jeg har nye, hvite sneakers på skohylla. Klare til bruk når det blir vår på ordentlig! 🌿 Skoene er i skinn med hvit lakk på yttersiden. Det, sammen med detaljene i rosa og gull gjør dem så feminine og fine. Liker! 
Så fine detaljer. Passer bra med litt søte detaljer til tøffe jeans! Merket på skoene er Tendè og det er Skomani sitt eget merke. Du finner dem på deres nettside her.
Hvite sneakers må man virkelig gjemme på til det blir vår og tørt ute. Ellers blir de fort grå i stedet. 😊 Mine skal få stå på skohylla litt til. Her snør det hver kveld så det er nok mer Cherrox som gjelder ut mars. 😉 Like bra å stålsette seg for litt mer vinter før det virkelig blir vår. Samme greiene hver år... Du finner flere vårsko i samme kolleksjon hos Skomani her hvis du vil kikke litt.

I morgen skal jeg jobbe noen timer så det blir tidlig kveld. Ønsker deg en kjempefin lørdagskveld og en god søndag i morgen. Blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar