18. mars 2017

Grønne, fine planter ute og inne!


God morgen!

For en herlig lørdag. Her er det kaffe på sengen akkurat nå og en liten glippe under rullgardinen viser at solen stråler i dag! 🌞 Sjekket akkurat yr.no og det skal visst bli knallvær i hele dag med cirka 5 plussgrader. Fantastisk.

I går på fridagen min fikk jeg handlet inn litt planter og blomster. Endelig fikk jeg tak i nydelig myrt som jeg har lett etter lenge. De pynter opp på kjøkkenet. Litt andre grønne vekster til stue og kjøkken og en fantastisk fin anemone som pynter opp på terrassebordet. En stor plante med rosa, blå og røde blomster i samme krukke! Jeg har ikke sett en slik før og denne må jeg prøve å ta vare på. Anemoner er jo stauder og kan blomstre år etter år. Denne er vakker! Jeg kommer tilbake med bilde av den i kveld.

Nå klør det virkelig i fingrene etter å begynne i hagen. Men vi skal lage oss en ordentlig plan først og følge den. Jeg har så lyst på et bed med masse blomster jeg kan se på og ta inn buketter fra om sommeren, men jeg er usikker på hvordan vi skal gjøre det. Denne nye hagen er egentlig en stor deilig firkant av gress og veldig lettstelt. Det er digg det også. Se bilder av hagen her. 🌴

Flisene over kjøkkenbenken er fra Flisekompaniet. Alt om flisleggingen og hva vi har brukt HER.

Ha en nydelig lørdag! Håper det er sol hos deg også. Blogges i kveld!

 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar