12. mars 2017

Hyllene i kjøkkenøyen!


Hei hei!

I dag har jeg fått masse tid selv her hjemme, men dessverre ikke fått gjort så mye. Resten av familien har vært ute på tur i dag. Du vet hvordan det er noen ganger, man snurrer mest rundt seg selv. Jeg fikk gjort det nødvendigste, men jeg tror en prioriteringsliste hadde vært veldig bra for meg å ha noen ganger...

Jeg kom meg ut på løpetur i hvert fall. Så digg! 5,2 km. Veldig bra, jeg pleier ikke å løpe så lange turer.

Meg før løpeturen 👉 😐  
🏃 
meg etter løpeturen 👉 😀

Jeg har knipset bilder av hyllene og oppbevaringen vi har under kjøkkenøyen. Den funker så bra. Disse hyllene er kun 40 cm dype og vi har dratt de så langt bak det går slik at vi har 20 cm ekstra plass. Her har vi sitteplassene våre ved øyen. 

Det er firkantede hyller fra Ikea som egentlig har voldsomme farger. (Mener de er i serien Tutemo. :) Vi har malt de i samme farge som frontene på kjøkkenet. Her har vi som du ser litt kokebøker, kurver, lys og telys. Veldig hyggelig med litt synlig stæsj på kjøkkenet. Vi bruker også disse hyllene til å legge vinflasker i. Helt til høyre er det to smale hyller som ikke synes på bildet (lik de til venstre) de bruker vi til vinflaskene.
Gulvet er fra Flisekompaniet. Du kan lese mer om det her. :)

Ha en fin søndagskveld, vi blogges i morgen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar