11. mars 2017

Såpe fra Svalbard! ❤


Hei og god lørdag!

Hvordan er det med dere? Jeg er veldig trøtt i dag. Nå har jeg sittet og slappet av i solhjørnet på terrassen (vårvarme!!) så nå begynner det å hjelpe. 🌞

Trygve ble fast på Svalbard et døgn. Han kom hjem i formiddag. Der var det rundt -30 og masse snø. Herlighet. Han sa det var så kalt at det var vondt å være utendørs. Går nesten ikke an å tenke seg nå som vårværet har kommet hit! 

Vi fikk gaver fra Svalbard i dag. Så gøy! Den ene gaven kanskje jeg skal lage etterpå. 😉 De andre bli så kule på badet! Sorte såper. De kjører visst på kulltemaet siden de har gruver der. 😀 Disse var skikkelig tøffe, kan jo ikke bruke de med det første.

Nå har været snudd her. Fra sol og blå himmel til grått og regn etter hvert. Jeg skal uansett prøve å få til en løpetur i morgen. Tok en tur i vårværet i går og det var helt nydelig. Ikke så lang, men jeg kom meg ut i alle fall. Det er det viktigste.

Blogges snart igjen, ha en fin kveld! 

4 kommentarer:

 1. Åh, så eksklusivt det ser ut! Vakkert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk dere på Sukhi! Synes også disse var veldig lekre. Moro! :) /Jessica

   Slett
 2. Så artig med såpe fra Svalbard!Forstår godt at du vil spare litt på dem.
  Sikkert spesielt å ha vært der, men den tempraturen høres fælt ut! Været er veldig skiftende om dagen, jeg håper inderlig at våren er her nå. Igår luktet det faktisk vår ute!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja nå er våren her Anne-Mari! Vi kjente også lukten av vår i går! :) Satt ute i hjørnet på terrassen og bare kjente at nå er den her! Samme om det kommer mer snø, den blir borte i et jafs. Tenk på tiden vi har foran oss. Gleeeeeeeder meg!!! :) /Jessica

   Slett