5. mars 2017

Sommer året rundt på vaskerommet!


Hei!

Så deilig med søndag og allerede ferdig på jobb. :)

Jeg er støl etter løpingen i går. Det er faktisk en måned siden jeg sprang sist, så det er ikke så rart! Tror det blir mye inneliv og sofa resten av dagen. 😊

Jeg har knipset bilder av gulvet på vaskerommet og tapeten som skal opp på veggene. Det blir sommerfølelse der inne altså, akkurat slik jeg liker det! Det er jo sånn jeg har lyst til at hele huset skal fremstå; sommerhus året rundt. 🌞🌴

Jeg fikk så lyst til å ha blomstrete tapeter på soverommet da jeg så disse. Trygve ble svett. 😆 Nei da, vi skal ikke tapetsere der. Men en ting som er fiffig å gjøre er jo å satse på skikkelig sommerlig sengetøy. Det gjør jo susen! Det skal jeg gjøre. 

Blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar