3. april 2017

Bildevegg på vei opp!


Hei!

Da er det mandag og på'n igjen. Klar for ny uke? Det går jo ganske greit med tanke på at det ikke er mange dagene igjen før det er langfri. Så herlig med påskeferie! Vi fikk en forsmak i går med skikkelig deilig vær en periode. Håper våren kommer på ordentlig i påsken. 🌞

Jeg har en usynlig to do list som er veldig lang. Alltid noe å gjøre, men i går kom jeg ikke helt i gang med noen ting. Først litt utpå kvelden fant jeg energien og inspirasjonen og fikk endelig vasket badet! Hvorfor bruker man så lang tid på å tenke på å gjøre noe som er så raskt overstått? Skjønner meg ikke helt på meg selv der. Men deilig er det med nyvasket bad. Antagelig det deiligste rommet å komme inn i når det er nettopp vasket. 👍

Jeg fikk også endelig dratt frem alle bildene våre som har vært lagret på loftet og stablet bak sofaen siden vi flyttet inn i nye huset i juli... Der var det støvdotter på størrelse med påskeharer. Vi la ut bildene på gulvet og prøvde så godt vi kunne å skape en fin bildevegg. Ikke lett det der. Men til slutt så fant vi en viss symmetri uten symmetri eller hvordan man skal si det? En bildevegg skal jo se harmonisk ut, uten å se for perfekt og planlagt ut. Det synes jeg er hyggelig.

En annen ting er jo at vi har samlet disse bildene over noen år, til det gamle huset. Så plutselig flyttet vi og vi har de samme bildene i et nytt hus. Mye av interiøret er likt, men likevel ikke. Huset er annerledes og stilen noe forandret for å skape en helhet. Det tar litt tid å bestemme seg for hvor de forskjellige bildene passer inn. Det er jo enkelt å kjøpe alt nytt, men det å ha personlige gjenstander og bilder rundt om i huset betyr noe. Jeg synes det er spennende å se seg rundt i et hjem som har nettopp det. Det litt uventede er gøy eller hva?! 👌
Jeg fikk til og med overtalt mannen i huset til å sette opp et bilde på badet og det ble så fint! Akkurat slik jeg har sett for meg med bilde over flisekanten. (Bilder av hvordan vi har flislagt badet her.) Snart tilbake igjen, ønsker dere en fin ny uke!

                                                     ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

4 kommentarer:

 1. Så koselige bilder, gleder meg til å se de på veggen. Ha en fin dag. :-) Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Maren. Må få dokumentert bildene på plass etter hvert. ;) Ha en fin påskeuke! /Jessica

   Slett
 2. Så fine bilder da! Jeg elsker å dekorere veggen med bilder, da kan man bare bytte de ut med et nytt tema for å få en helt annen følelse. God påske til deg og dine!

  SvarSlett