12. oktober 2016

Første glimt av badet!


Hei!

Nå er det bare så fantastisk gøy å kunne vise et første bilde av badet her på bloggen. For en følelse! Og for en forskjell! HER kan du se bilder av hvordan det så ut før. 

Vi har valgt lyse farger denne gangen også. Med litt grønt/grått til. Synes det er så behagelige farger. Jeg hadde SÅ lyst på den gammeldagse stilen med fliser 3/4 høyde opp på veggen og med fliselist på toppen. Trygve fikset selvfølgelig! Ser for meg noen fine bilder på den grønne delen av veggen etter hvert. :)

Det kommer eget innlegg med mer info om materialer og arbeid etter hvert. All flis vi har brukt kommer fra Flisekompaniet. De hvite har jeg skrevet mer om her. Flisene som ser ut som marmor er keramisk flis som tåler en støyt og heter Lea Dreaming Bianco. De finner du også i Flisekompaniets nettbutikk her.

Flisene er satt opp rett på Litex membranplater. Den grønne våtromsmalingen over flisene er malt på gipsplater som er limt på Litexplatene. Les mer om hvordan badet er bygget opp her.

Badekaret er fra Duravit og armaturet fra Axor, Hansgrohe. Krukka er noen år og strået fra stranden. ;)

Tror det var alt for denne gang. Det er som skrevet så utrolig gøy å kunne vise resultatet av all innsats nå. Jeg har flere bilder av badet på gang så de kommer etter hvert. Gleder meg! :)

2 kommentarer: