1. april 2017

Til lørdagskvelden!


Hei hei og god lørdag! 

Her går kaffen ned på høykant og gleden er stor over at det er HELG! Håper det går bra med dere også. Bortsett fra at jeg vet at jeg nok må vaske badet i dag så er det veldig bra med meg. 😂

Igjen har jeg lyst til å inspirere med plukkemat, som er så fantastisk godt! Når ingenting annet frister kjøp inn pølser, oliver, oster, rører og knasende friske grønnsaker. Kapp opp, legg opp vakkert og nyt av synet og smaken. Med et godt glass rødvin til dette kan man sitte og plukke lenge ved bordet. 👌

Barna liker dette også! Masse farger og forskjellige, spennende ting å se på. De elsker jo å ta på maten! 😬 Jeg har skrevet om dette tidligere her. Mat servert rett på middagsbordet i mange forskjellige farger og former på boller og på brett inspirerer!

Hyggelig å be inn til lunsj med plukkemat også, det har jeg laget et innlegg om her.

Nå har jeg litt å ordne med, men jeg kommer tilbake her på bloggen så fort jeg rekker. Litt lettere å få tid til å skrive i helgene. :) Ha en fin dag! 

3 kommentarer:

 1. Så fristende og godt det ser ut! Det behøver ikke være så avansert for at det skal smake godt, det er helt sikkert.
  Fortsatt god helg!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Så deilig! Maten smaker definitivt bedre når den spises med hendene! Ha en fortsatt fin søndag!

  SvarSlett
 3. Enkelt er det beste igjen dere. Frister alltid! :) /Jessica

  SvarSlett