10. april 2017

Den andre gaven og prosjektet!


Hei!

Her er den andre gaven Trygve hadde med fra Svalbard. Jeg har sett slike "kake på flaske" før men aldri prøvd. Ser jo helt himmelsk ut når man ser alle ingredienser. (Her ser du den andre kule gaven vi fikk da han kom hjem.) 

Jeg skulle jo fortelle om prosjektet som pågår hjemme akkurat nå. Mannen er i gang og tar opp deler av gulvet i gangen. Vi rett og slett måtte fordi vi oppdaget noen store kuler i betongen etter at gulvet var på plass. De var for store til å ignorere og veldig vanskelige å oppdage før gulvet kom på. Vi hadde jo lagt både myke matter, varmefilm og gulv og nå har Trygve tatt opp alt sammen igjen. Litt fresing og avretting må til før gulvet kan komme på igjen.

Dette er et så stort prosjekt at (jeg og) barna måtte ut av huset. Det må til for å gjennomføre. Jeg har tatt med barna på tur, mannen har tatt hjemmejobben. Fordi vi visste at vi kom til å ta opp gulvet igjen så har vi ikke satt på lister, foringer og vi har ikke en gang hatt dør til soverommet vårt. Disse tingen har stått lent mot veggen i gangen. 

Det ska bli så sykt deilig når dette er ferdig og bygget er "lukket". Du vet når det mangler lister og man støvsuger og vasker, men aldri føler at det blir helt rent likevel. Nå skal det endelig blir helt rent! 👏 Gleder meg til å sette opp bilder, speilet og få orden på gangen rett og slett. 😀

Ønsker dere en fin dag! 

                                                                 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior ⬼ 

2 kommentarer:

 1. Slike kaker på flaske har jeg og sett, men aldri prøvet. Ble det godt og var det enkelt å lage?
  Kjedelig å måtte ta opp arbeid som er gjort, men fint at dere andre kunne reise avgårde å mens det står på.
  Håper resultatet blir bra og dere blir fornøyde.
  Ha en fortsatt koselig påske!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne-Mari! Ikke testet kaken ennå, så det gjenstår å se. :) Snart helt ferdig i gangen her, ingen flere listeløse områder og uferdige gipsplater. Jippi! :)

   Slett