14. april 2017

Fra det ene til det andre!


Hei!

Så her deilig hadde vi det for to dager siden. (Etter at jordbærene er spist opp har jeg selvfølgelig tatt vare på brettet. Det står på kjøkkenøyen nå. ;) Bildet er tatt på uteplassen hos mamma og pappa i Karlstad. Så våknet vi opp i dag til en desimeter snø!! Det var helt absurd å se ut. Masse trøbbel i trafikken selvfølgelig den dagen jeg hadde planlagt å reise hjem til Norge igjen. 

Følg meg gjerne på Instagram. Jeg heter @ekte_interior. Jeg har filmet hagen hos mamma og pappa der i dag. Det ligger på min Story. Til slutt bestemte jeg meg for å kjøre og trosse snøværet. Det var like greit jeg gjorde det for jeg hadde ikke mer enn kommet ut av Karlstad så var det bare litt pudder på jordene. Nærmere norske grensen var det helt bart og tørre veier. Da jeg kom hjem hit igjen var det vårsol. 😀 Snakk om å kjøre fra det ene været til det andre i dag!

Det var utrolig deilig å komme hjem nå til tross for at det fortsatt var litt kaos her. Jeg og barna har vært borte i nesten en uke! Vi var blant annet på Sundstabadet i Karlstad. Anbefales å dra dit med barn altså! Kjempefin svømmehall med litt palmer, fossefall, mulighet for å svømme ut til utendørs basseng, strømt vann og to kule sklier. Gode priser også. 👍

Som skrevet; litt kaos her hjemme fortsatt og vi har ryddet, vasket opp pakket opp siden vi kom hjem. Trygve har gjort en kjempejobb i gangen og det er snart helt ferdig. Fantastisk! Nå er det vel et siste strøk maling som gjenstår og på med de aller siste listene.

Vi blogges snart igjen, nå inntar vi sofaen. 
God påske! 🐔

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar