15. april 2017

Alt vaskes!


Hei!

God påske! 😊
Her kommer jammen en liten sniktitt på badet vårt. Den forrige la jeg ut i oktober, her. Jeg vil så gjerne vise dere forandringen på badet, men hele opplegget (og hele badet) skal dere få i fortsettelsen av Huset ved stranden. Følg med! 

Her ser dere i hvert fall en del av vårt nyvaskede bad. Vi må nemlig vaske hver millimeter av huset nå. Det blir vårrengjøringen. Etter at mannen har gjort den store jobben i gangen så er det mer eller mindre byggestøv over hele huset. Dere som har holdt på med bygging og renovering vet jo hvor utrolig støvete det blir. Overalt.

Deilig med nyvasket da! Jeg vasker hvor jeg enn går. F. eks. da jeg la inn vinflasker i vinhyllen vasket jeg først. (Kjøpte selvfølgelig med vin fra Sverige. 😉) Slik holder jeg på litt etter litt; kjøleskap, kjøkkenøy, hyller. Det blir utrolig deilig etterpå.

OG GANGEN! Kan nesten ikke beskrive hvor bra det føles å bli ferdig der. (Om prosjektet her.) Bittelitt igjen nå. I kveld har vi hengt opp speil, i morgen blir det bilder og gulvlister. Sjekk! ✔ 
Vi kjenner oss ikke igjen i gangen lenger! Haha! Så vant blir man med å ha det halvferdig.

Blogges!

2 kommentarer:

  1. Badet ditt er helt nydelig. Drømmer om et slik et selv! Sukk!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen hjertelig takk! Så koselig med kommentar. :)

      Slett