9. mai 2017

Som en drøm!


Hei!

Lisa er så heldig at hun har bursdag 1. mai. Tenk det! Alle har fri og alle flagg vaier i vinden. 🌞

I helgen hadde vi barnebursdag her og det ble et perfekt hageparty. For meg som fyller år i slutten av november var det virkelig som en drøm. Været var som på en fin dag i juli. Vi dekket på ute, fyrte opp grillen og det ble så koselig med pynt i frukttrærne. Fantastisk! 🌿🎉
Picknickbordet står på sin faste plass mellom trærne. Det flytter man ikke på så lett. :) Tenk å få en SÅ fin dag helt i begynnelsen av mai!
Kreativt fra min bedre halvdel.
Her var det frem med diverse leker. Vi grillet pølser, serverte kake og saftis var bestilt fra bursdagsbarnet.
Etter å ha slitt oss litt ut noen ganger og lagt for mye energi i barnebursdager, har vi lært oss å justere listen. Det har vært kjempeviktig, for en forskjell! Vi kjøpte rosa saft og fine sugerør ellers brukte vi glass og asjetter vi har her hjemme. Ballonger og en knall rosa pompom. Resten av pynten har jeg hatt i mange år. 
Kaken er laget av en pose, hvor du bare blander inn et par ekstra ingredienser. For meg som ikke baker så ofte er dette veldig sikkert med perfekt resultat hver gang. 😊 Gjorde det samme til 7-åringens bursdag, men med annen pynt selvfølgelig. 😉 De var mange flere og denne kaken lages jo helst i langpanne. Så enkelt! Lave skuldre. 
Jeg synes denne kaken er kjempegod! 😄 Rosa strøssel til pynt. Ferdig. 
For en fin dag! Gleder meg til mange fine sommerdager!! 🌿🌿🌿

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior ⬼ 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar