11. mai 2017

Stemning i hagen!


Hei! :)

Hvordan går det med dere? Nå skal det bli så godt med helg! Det går fint med oss, men vi har blitt så forkjølet hele gjengen. Jeg er helt tett i pappen. Jeg er i fin form da så da går det å holde ut. :)

Akkurat nå er det vel litt for kaldt og vått til å være stemning i hagen, men det var jo så nydelig den kvelden etter bursdagen. Måtte knipse noen bilder.

Tenk for en herlig tid vi har foran oss! Det er så supert med lokk på pallekarmene våre. Der spirer og gror det til tross for at det har vært minusgrader noen dager i det siste. 😱 Det som har kommet aller lengst er reddikene. Så moro! 

Trærne blomstrer og i morgen skal jeg klippe rosene i bedet foran huset. Tipper det ikke har blitt gjort på noen år, de ser litt merkelige ut...
Jeg er på gang og lager en liten film igjen. En liten titt på vaskerommet vårt som tar form i disse dager. Så deilig! Liker dere å se filmer her på bloggen? Jeg synes det er gøy å lage de. Blir en ekstra dimensjon til bilder og tekst. 

Vi blogges i morgen, ha en fin kveld! 

4 kommentarer:

 1. Så koselige stemningsbilder. Dere har så mange flotte trær å henge pynt i. Ja til film, det er alltid gøy. :-) Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Maren, ja trærne er kjempefine. Alle tre. Hagen har vært veldig forvokst, men akkurat trærne er nette og fine. Så bra du sier ja til film! Jobber med en nå i kveld og håper jeg snart får den ferdig! God helg!

   Slett
 2. Stemningsfulle bilder hos deg.
  Håper helgen blir fin.
  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk og i like måte Christina! :)

   Slett