4. august 2017

Status!


Hei!

Nå var det en stund siden. 😊 Og jeg er endelig i form igjen! 🌞 Her kommer status. På livet i heimen generelt og meg spesielt. 
For jeg må bare fortelle hva som skjedde meg.

🜺 I dag et bilde fra en nydelig dag ved sjøen... 🜺

Søndag morgen da jeg skulle stå opp av sengen klarte jeg ikke å gå. Hele rommet rotere bokstavelig talt rundt meg. Jeg ble livredd. 

Jeg tenkte med en gang at dette må ha å gjøre med at jeg har hatt litt vondt i et øre i noen uker. Det ble ambulanse til legevakten og jeg fortalte om øret mitt. Legen undersøkte meg og fant en bit av en ørepropp i mitt høyre øre!!

Jeg trodde ikke det var sant. Den har jeg hatt der inne i tre uker. OMG. Biten er fra en ørepropp som ser ut som et 🌲med tre ringer på. Den øverste silikonringen hadde jeg i øret. 

Nå har det gått fem dager og jeg er 95 % bedre. Heldigvis!! Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv. Karusellen fra h-e for å skrive det ærlig.
 I dag har jeg vært ute i hagen hele dagen. Nyter hvert sekund jeg føler meg som meg selv. 😎 Blant annet er jeg og sjekker det nye Trygve har laget. 
Vi har samlet drivved til prosjektet, noe av det ser du på nederste bilde. Har du lyst til å gjette hva du tror han har bygget? 😉

Det kommer også veldig snart to nye deler i serien om Huset ved stranden. Siste finish på badet + badet helt ferdig. SOM jeg gleder meg til å vise dere.

NYT av livet, vi blogges! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar