10. juli 2017

Ostepai og pipeløk!


God morgen!

I går laget vi som skrevet, ostepai. Hvis du vil lage pai med en garantert vellykket bunn så prøv denne  oppskriften som jeg og Trygve alltid bruker. Blir så godt! En skikkelig paideig.

Jeg brukte pipeløken fra hagen for første gang i går. Så godt til osten. Smaker cirka som gressløk. Tror den skal bli litt større, men jeg synes den vokser så seint så jeg bare bruker den nå. Artig sak! 😂 Som gressløkstrå, men med en bitteliten løk nederst. Jeg bare klipper den over maten. Fyllet i disse paiene (laget to) er ellers kun revet ost i tillegg til eggestanden som du også finner tips til i paioppskriften her på bloggen. 👆 

Jeg synes det er så koselig å plukke en bukett blomster, finne frem servietter og gjøre det koselig til oss når vi skal spise. Om sommeren har man jo alltid tid til dette og det setter jeg stor pris på. Gjengen samles til middag. Spesielt hyggelig er det når alle liker maten og hiver innpå, da koser jeg meg.
Hva skal dere ha til lunsj/middag i dag? 

Blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar