29. september 2017

Fredagsgleder!


Hei!

Så deilig med fredagskveld! Jeg skal jobbe søndag da, men likevel; nå er det HELG! :)

Etter jobben i dag så svippet jeg innom en matbutikk på veien hjem. Det var en sånn skikkelig deilig tur du vet, når man er sulten, man har penger og man skal unne seg noe skikkelig godt til kvelden. Man går mellom hyllene og bare koser seg. (Jeg er ellers ikke veldig glad i å handle mat.) 

Det var lenge siden jeg hadde en slik tur til butikken. Det fine med å jobbe mye er jo både at man tjener penger, og at man ikke rekker å gjøre av med dem. 😉 Jeg kjøpte gode oster, skinke, dipp, salte kjeks, brus, kald øl og masse godt. Det ble et hyggelig dekket bord på en fredag.

Legger dere merke til båten på veggen? Trygve fikk med seg to gamle lekebåter hjem fra swap meet på Ekebergsletta for et par uker siden. Ble så fine på veggen mellom de store vinduene våre! Den andre er nesten enda finere. Helt, helt enkel i hvitt og grønt. Passer fint her i huset ved stranden. 😊

Høstlysestakene har kommet frem og det er fortsatt mange blomster å hente inn fra hagen. For en fin september. Fortsatt grønt, samtidig som høstfargene er på vei.

2 kommentarer:

  1. Hei Jessica, det vr et flott bilde av en enkel vase. Det skal ikke så mye til, vet du. Dere har fått det fint etterat dere flyttet fra nabolaget 1533. Jeg stikker innom bloggen av og til (sjeldent etter at jeg la FB kontoen min) Gleder meg over dine fine bilder og kommentarer. :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Anne Marie! Håper dere koser dere i "gamle" nabolaget! ;) Vi trives veldig godt her og det begynner å hjelpe å få ting ferdig. Tusen takk for koselig kommentar, ha en fin søndagskveld! /Jessica

      Slett