27. september 2017

Jeg rakk det nesten!


Hei!

Ja, det ble bare nesten i dag. Jeg begynner sent noen dager i uken og hadde planer om å sette meg ut med kaffen i fantastisk septembervær i hagen. Dessverre, det ble med planen. Jeg er veldig god til å fylle ut den tiden jeg har. Uansett om det er en time eller et kvarter. Noen som kjenner seg igjen? 😉

Til helgen skal jeg! Regner det, setter jeg meg under det lille taket vi har. 😆

Legg merke til den fantastiske blomsterkarsen i kassen på bildet! Den bryr seg ikke om at høsten er på vei. Den har begynt å klatre oppover buksbomen ved siden av terrassen. Neste år skal den få egen krukke/plantekasse. Perfekt å bruke den som en slags vegg/beskyttelse for innsyn vel?

Nei nå skal jeg gjøre meg klar for kvelden og krype opp i sofaen. Har funnet en svensk krimserie i fire deler som ligger på nrk sine nettsider. Virker veldig spennende og samtidig perfekt koselig siden den utspiller seg i en liten by nord i Sverige. Tips tips! Den heter Rebecka Martinsson.

Vi blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar