1. oktober 2017

Min uke 💛

Ferrari 308, du husker vel Magnum Pi og hans coola car? 😆

Hei!

Håper dere har hatt en fin helg! Jeg har jobbet i dag, men heldigvis har jeg fri noen dager til uka. Har mye jeg må fikse så det blir bra.

Jeg tenkte jeg skulle begynne med å lage innlegg med bilde/bilder fra uka som har gått. Fordi jeg har fått så fine tilbakemeldinger fra dere og dere ønsker mer blogging så må jo dette være perfekt. Jeg tar mange bilder i løpet av en uke, oftest på mobilen, som ikke blir postet. Mange ganger er det inspirasjonsbilder fra steder jeg besøker, fine ting jeg ser. Da er jo denne posten perfekt å dele bildene i.

Jeg tenkte først på ukens inspirasjon eller noe slikt, men fordi bildet noen ganger er noe helt annet enn inspirasjon blir det "Min uke 💛". Som denne uken f. eks.; Hvor inspirerte blir dere av en bil? 😛 Jeg må nok erkjenne at jeg forholder meg rimelig lunken altså. Noen biler er jeg mye mer glad i enn andre, men det helt store engasjementet kjenner jeg nok ikke.

Grunnen til at jeg har tatt bilde av Trygves Ferrari denne uken er at han skal selge den. Eller mer riktig; den er nå solgt. Bilen var rett og slett tom når han kjøpte den. Han har gjort ALT. Elektrisk, interiør, seter, detaljer og utvendige jobber. Den har blitt kjempefin. Slike prosjekter elsker han, detaljer, presisjon, finish. Jeg hadde blitt sprø. Slik tålmodighet har jeg ikke. 

Nå har han hatt den et par somre og har cruiset litt. Ville ikke blitt forbauset hvis det nå blir et nytt prosjekt... Jeg kom akkurat til å tenke på at jeg ikke selv har kjørt Ferrarien ennå. Det MÅ jeg jo bare prøve før det er for sent. Får ta det en gang det er tomt på veiene. Er usikker på om jeg i det hele tatt klarer å gire i den kjerra. 😇

Blogges i morgen tidlig om noe helt annet. :)
Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar