25. september 2017

Stue og ny uke!


God morgen mandag!

Ny uke og nye muligheter igjen! Hvor utrolig fort går ukene egentlig? Spesielt når man jobber mye og har timeavtaler i tillegg, da går det fort da!

I går var vi så trøtte at vi la oss tidlig, til tross for at vi nettopp hadde satt på en film. Tror klokka var elleve og det er ikke vanlig her i huset! Det er det beste som er; å legge seg tidlig og våkne uthvilt. 

Egentlig ser stua bittelitt annerledes ut nå. Blant annet har jeg kjøpt et par blå putetrekk i det siste, og det ble nytt og fresht.

I går kveld tok jeg opp chiliplanter ur kassene ute og plantet de i krukker. Akkurat nå er det litt jungel i ene hjørnet av stua. Hehe. Men de er veldig fine, så jeg må prøve å få plassert de litt rundt omkring så blir det nok fint.

Nå må jeg få gjort litt, så vi blogges.
Ha en fin dag! 

                                                      ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

1 kommentar: