2. mars 2018

Planer for våren!


Hallo dere!

Nå er det endelig helg igjen! 
Den første vårmåneden er i gang og nå blir det snart varmere, garantert. Like utrolig hvert år... 😍

I disse dager tenker jeg på når vi skal ta frem syklene. Det begynte med at jeg googlet barnesykler. Så fant jeg så utrolig fine sykler i min størrelse også. Så fikk jeg en idé. Jeg skal pimpe opp min gamle sykkel. Den har et bra utgangspunkt med potensiale. 

Den er sort, men kanskje den kan sprayes litt for å bli enda kulere. Helt sort med noen detaljer f. eks. 
Et nytt sete + at jeg skal skru av barnesetet. Det trenger jeg ikke lenger! En fin kurv til å ha foran kanskje og noen retro detaljer kunne jeg tenkt meg. Dette skal blir gøy! Nå må bare snøen bli borte. 

Noen flere som sykler? Jeg har jo så utrolig nære til jobb, men det er likevel digg å slenge seg på sykkelen. Eller når vi skal på tur. Hva er mer sommerlig enn å cruise rundt på sykkel. Nå er jo begge barna med på egen også. Til kafeen, stranda eller bare rundt for å titte litt i sommerkvelden. Så heeeeerlig! 

Det ble et bilde av et skafferi og en tekst om en sykkel. 😊
Men slik er det jo ofte i denne verden. Håper du fikk litt hårinspirasjon i alle fall. 
Hvis du ser videre forbi skafferiet vårt ser du den lille gangen vi har i nybygget. 
Der er det et skap til venstre og døren litt til høyre går til vaskerommet. 

Vi blogges i morgen! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar