31. mars 2018

Litt oversikt!


God påske! 🐣

For et nydelig vær, dag etter dag. Nå har vi nettopp spist middag og barna har funnet påskeeggene som haren hadde lagt i hagen. Da er det altså noen minutters ro her hjemme. Deilig. 😉

Jeg har tatt meg kaffe og en liten likør. Burde ha gått for en whiskey, men synes kanskje det var litt drøyt til middagskaffen. 😂 Jeg har fått så vondt i halsen og synes det hjelper med sprit rett og slett. Vademekum eller whiskey. Og i dag testes altså likør. 

Det er mange av dere som spør etter oversiktsbilder og her kommer ett i dag. Her ser man jo spiseplassen vår og en del av stua. Gleder meg til vi kan kaste ut Lisas tripp trapp stol. Den reddet Trygve fra fyllinga og jeg ga den et strøk maling. Nå tror jeg den har gjort sitt. 

Det er så deilig med alle barneting man etter hvert kan hive ut av huset synes jeg. Tror nesten denne stolen er det siste etter flere barnevogner, stellebord på badekar og diverse plastgreier. 

Ha en kjempefin påskeaften, vi blogges snart igjen! 

4 kommentarer:

 1. Det eneste som hjelper under en forkjølelse er noe sterkt. God bedring.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja visst er det det. Bedre i dag allerede, tusen takk! :)

   Slett
 2. Så fint bilde. Jeg liker så godt den maritime følelsen i huset deres.:-) Fortsatt god påske og god bedring til deg. :-) Maren

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Maren! Og tusen takk, føler meg bedre allerede. Så hyggelig at du liker stilen, passer jo så godt her ved stranden. Vi har bare blitt enige om å begrense det litt, kan jo fort bli drivved i hvert ett hjørne. ;) Men litt er jo veldig hyggelig. Blir sommerhus året rundt på et vis. God påske! :) /Jessica

   Slett