30. mars 2018

Middelhavsinspirasjon!


Hei!

Det må bli et innlegg med inspirasjon og lekre utemiljøer før jeg er ferdig med middelhavet for denne gang. Alltid like inspirerende med sjø- og strandfarger, flotte steiner og fliser, blomstring, krukker, planter og urner m.m. Elsker middelhavsstilen! 

Appelsintrærne i gamlebyen i Marbella blomstret mens vi var der og det duftet nydelig. Kjente igjen duften fra når sitrontreet mitt blomstrer.
Flotte terracottasteiner som er så lyse at de ikke er "orange" lenger. Lekkert!
Denne flotte loungedelen hadde vi oppe på vår takterrasse. Så lekkert! Jacuzzi er vel også noe med det beste som finnes. Det var kjølig om kvelden og perfekt for boblebad.
Terracottastein igjen. Skal man tørre å gå for det på uteplassen? Jeg synes det er kjemepfint, men er redd jeg blir lei hvis det blir et for orange uttrykk. Noen tips?
Inspirerende! 
Kan det være en god idé å gå for pengetre i store krukker? Da kan man ha de inne i stua om vinteren og flytte de ut om sommeren. Jeg synes plantene kan bli litt kjedelige, men jeg tror ikke de blir det hvis de blir store nok. I flotte krukker. Man kan få de billig og de vokser jo virkelig villig. Kanskje prøve dette?! Dette var i hvert fall veldig lekkert. 👌
Vår flotte terrasse igjen. Helt perfekt. Jeg blandet jo selvfølgelig Tinto de Verano til oss. Jeg elsker Sangria, og et kjempegodt alternativ er "sommerens rødvin". Cirka 40 % rødvin og 60 % Fanta de limon. Og helst masse is. I store deilige glass. 😉 Jeg ble ekstra glad da jeg fant Fanta sitron uten sukker. 👍

Da tror jeg det får bli feriebildene for denne gangen. Nå er det på tide å begynne å fikse for vår her hjemme. :) Ha en fin kveld! 

                                                               ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

 1. Så deilig. Drømmer meg bort her jeg sitter..
  God ide, med pengetre syns jeg =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, var det ikke det?! Det må prøves! /Jessica

   Slett