1. april 2018

April!


Hei!

Jeg tenkte innlegget i dag skulle være et aprilsnarr, men jeg kom virkelig ikke på noe morsomt. Var inne på tanken å lure dere at vi skulle male veggene sorte, eller at vi skulle flytte igjen. Men hvor morsomt er det? Ikke særlig. 🤣 Tror ikke jeg er særlig flink til å dra practical jokes når jeg tenker meg om. Lurte Bertil i dag at det var en traktor som holdt på å grave opp hagen. Han holdt på å dåne fordi han syntes spøken var så dårlig. Nei, jeg må nok overlate disse 1. april greiene til andre. 😉 Har dere lurt eller blitt lurt i dag?

Uansett så er det veldig deilig at det er april nå, snøen smelter i rekordfart og lyset!! Det er helt fantastisk. Mens jeg skriver dette er klokka rett over 20 og det er fortsatt vakkert ute. 🌿

Nå er jeg så klar for å stikke til nærmeste gartner og fylle på med litt grønt. Noe for å ha utendørs kanskje? Og teste pengetrær. 😉 Denne hortensian døde mens vi var på tur, så noen fine greiner eller noe annet som står seg litt lenge vil jeg også gjerne ha til kjøkkenbordet.

Jeg er forresten så mye bedre i halsen i dag, trente i dag tidlig. Kjører på med mitt styrkeprogram og det føles veldig bra. Med én eller to dagers mellomrom. Må jo være bra for noe. 😅

Nå blir det påskekrim på nrk! 
Ha en kjempefin kveld og vi blogges i morgen. 

2 kommentarer:

  1. Håper du hadde en flott påskeferie <3

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Vanessa! Denne påsken har vært fantastisk. Først Marbella og så hjem til knallvær. Ha en god helg! :)

      Slett