27. april 2018

Helt nydelige blomster!


God morgen fredag!

SÅ herlig med noen fridager! Nå får jeg meg rett og slett en liten miniferie. Fri fra jobb betyr all in for å få gjort masse hjemme! 😁

Jeg fikk virkelig "fri-ånden" over meg i går kveld og satte i gang bollebak og vasket toalettet. Kjenner dere igjen følelsen? I dag skal vi fortsette med uteplassen. Når mannen setter i gang med ting så går det som kjent UNNA. Så mens jeg har jobbet denne uka har vi nå kommet dit at vi skal jevne ut det øverste laget med grus. Vi nærmer oss selve steinpøatene. Fantastisk! 

Disse nydelig blomstene har stått i over en uke nå. De bestilte jeg via Kolonial. Nå har jeg begynt å prøve meg på å handle mat på nett. Noen ganger er det akkurat det jeg trenger; å ikke måtte dra i butikken og storhandle. Hittil er jeg kjempefornøyd og de blomstene som ble levert på døren er jo fantastiske! 

Snart tilbake, blogges! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar