7. april 2018

Lørdagskveld, ørretskiver og kaktusmarmelade!


Hei på en lørdag!

Nå putrer potetene på spisen og i ovnene har jeg ørretskiver. Det skal bli så godt med litt iskald hvitvin til. 👌

I dag har barn og kompiser løpt ut og inn av huset hele dagen og jeg gleder meg stort til roen senker seg i kveld. Da endelig  kan jeg gjøre hva jeg vil. 😊

Jeg har knipset litt bilder i skafferiet. Det er så hyggelig å gjøre det koselig der inne. Det er ikke veldig praktisk å ha vinglete glasskrukker mellom varer og konserver, men jeg har det likevel. Det er så pent. 😉

Kan for øvrig opplyse om at vi kjøpte den lille kaktusmarmeladen på Fuerteventura. Den smakte ikke bra! Fremstår som at man har prøvd å lage marmelade av det eneste man har i et ørkenlandskap og når det ikke smakte en d***t så blandet man i kilovis med sukker. Ikkje bra...

💛💛💛

Nå har jeg vært og hentet meg maten og den smaker fantastisk. Dill og smør på potetene. Det enkle er det beste + de små hverdagsgleder. Alltid. 

Leser dere mye? Jeg har alltid en bok jeg holder på med og akkurat nå må jeg bare få vite slutten på den jeg leser. Tror jeg skal rigge meg til i sofaen etterpå og lese. Det kan være så deilig det om man klarer å fokusere. Stillheten. Oh so lovely. 
Noen ganger må det bare bli tv. Man er for sliten for bok.

Nei nå runder jeg av for i kveld og så håper jeg du har lyst til å stikke innom i morgen igjen. Blogges!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar