9. april 2018

Våroppdatering av stua!


Hei hei!

Håper dere har kommet godt i gang med en ny uke og ikke har våknet på HELT feil side. 😉
Her bli det litt jobbing på Macen først, og så blir det trening etter det. Sen er det bare å jobbe seg nedover to do listen. 😊💪

Jeg har vært helt oppslukt av en bok i helgen og endelig har jeg lest den ut slik at jeg kan "få litt fri". 😂 Måtte bare få vite hvordan det endte. Kan tipse om Marie Hermansson som er en veldig god forfatter og boken heter Himmelsdalen. (På svensk.)

Sakte men sikkert blir stua mer ferdig og slik vi ønsker å ha det. Jeg ble så utrolig fornøyd med matskapet som ble bokskap. Koselig! Se mer her. Den store lampen som jeg fikk i gave ble jeg dessverre aldri helt fornøyd med. Du kan se den her. Vi trenger en leselampe ved sofaen, men jeg har sett etter en mye nettere med litt designuttrykk. Jeg tror den kan gjøre seg godt til våre ellers tidløse "koselige" tremøbler. Eller hva tror dere? I går klikket jeg hjem en lampe fra Ellos og nå er jeg så spent på om jeg har truffet rett!

Jeg er også superspent på et teppe som er på vei. Jeg har et samarbeid her på bloggen med en ny spennende nettbutikk med et gigantisk utvalg av tepper. Vi har lenge snakket frem og tilbake om et teppe hadde gjort seg, men aldri fått bestemt oss. Nå blir det teppe og det er et litt vågalt valg. For å være oss altså. 😉 

Når tingene jeg venter på kommer i hus skal jeg vaske stua grundig. Tørke støv, støvsuge sofaen og kanskje bytte til litt sommerligere puter allerede nå? Gjøre det litt hyggelig på stuebordet og plassere teppe og lampe. Det må bli bra! Gleder meg stort til dette.

Har dere gjort noen våroppdateringer i stua? Ønsker dere en finfin mandag! 

                                                               ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar