6. april 2018

Sol på kjøkkenet!


God morgen!

For en herlig dag, finværet er her igjen. Og jeg har hele dagen fri før jeg begynner på jobb i ettermiddag. Dette blir bra! Tror jeg skal gå for vårens første løpetur. 🌞

Vi driver akkurat nå og ser på spisebord. Som du vet er vi jo veldig klare for å bytte ut det vi har. Vi har faktisk funnet et vi begge liker. (Kanskje da Trygve ikke skal bygge denne gangen? 😉) Men nå har jeg begynt å få cold feet. Skal vi virkelig kjøpe nytt? Jo, kanskje vi gjør det. Iiiih! Typisk meg å nøle når jeg må ta en "stor" avgjørelse. Må tenke meg om sju ganger først. Noen som kjenner seg igjen? 🤣

Jeg skal finne frem et bilde en dag som er fra helt i starten da vi kjøpte bordet på Ikea. I første leiligheten sammen, før jeg malte det. :) Det har vært med en stund. Tror jeg har det bildet. Det må være fra 2002 eller 03. 

Jeg har også et bilde jeg har tatt fra inngangspartiet vårt. Der er det helt nytt og jeg har ikke rukket å vise dere. Før- og etterbilder kommer snart! 

Ha en nydelig dag!

                                                                  ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar