20. mai 2018

Piffer opp sykkelen!


Hei hei!

Nå har jeg begynt på piffe opp min sykkel. Tenk dere en brun sadel og et par finere håndtak også. Har så lyst til at sykkelen skal være litt mer sjarmerende til tross for at den egentlig er moderne. Den fine kassen kjøpte jeg av en dame på Finn. Så kul! 

Jeg synes det er enklere å laste veske og bagasje på brettet, blir fort tungt og vinglete med alt for tungt foran. Sykler dere mye? Hva slags sykkel har dere? 

I dag skal jeg kjøpe lecakuler og jord. Har fortsatt ting som må plantes. Har blant annet fått tomatplanter av naboen. Så mye jord det går altså. Har allerede kjøpt mange sekker til bedet og til fornyelse i kassene.

Ønsker dere en kjempefin dag, blogges snart igjen! 

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar