18. juni 2018

Det er en start!


Hei!

Det er så morsomt å følge med på hva som blomstrer i bedet foran huset. Her er det rosen Astrid Lindgren som endelig blomstrer. Så fin! Alle planter er litt små ennå, men likevel. Hittil går det kjempefint og flere av dem blomstrer. Er spent på hvordan det skal gå med den eneste stilkrosen jeg har plantet. Den virker å være vanskeligst. 

Nå skal straks jeg og Lisa lage middag og vi skal ha färskpotatis. (Nypoteter, eller kalles de skittenpoteter når man kjøper de fulle av jord som i Sverige?) Jeg har kjøpt meg svensk potetskreller nettopp for slike poteter! :) Hvis du ser i dette innlegget her så ser du den, eneste forskjellen er at min er manuell med sveiv. 😀 Dette blir konge! Hater å skrelle en og en bitteliten potet og elsker färskpotatis! 

Blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar