20. juni 2018

Sommerplaner!


God morgen!

Hva slags planer har dere for sommeren? Vi skal være hjemme, eller i hvert fall i Norge og i Sverige. Kun noen små utflukter. Hele året venter vi på den fine sommeren med de lyse nettene og da vil jeg ikke dra herifra. Elsker skandinavisk sommer, noen fine dager til må vi vel få? 

Mai var jo fantastisk. Det ser ikke så lovende ut akkurat nå, men egentlig kan go'været gjerne vente med å komme litt til. Jeg skal jobbe et par uker til nå + ta noen ekstra dager i helgen. (Det er så deilig å ha noen ekstra dager å gå på, siden vi planlegger ferietur i høst. :) Etter det ønsker vi oss knallvær og sommerstemning hele juli! 🌞🌞🌞

Som skrevet så planlegger vi en fin tur i høst. Håper vi får det til. Blir noe vi har drømt om lenge, og flere planer skal legges etter hvert... Det er bra med regn dere, det er jo så fint med alt det grønne! Akkurat nå blomstrer hortensiaen på veggen av garasjen. Dette bildet er tatt for litt siden. Litt rar blomstring, men likevel. Humlene surrer og duften er god. 

Nå har jeg frokost på gang og så må jeg farte på jobb, men vil gjerne høre om deres sommerplaner.
Blogges!

1 kommentar:

  1. Vi får satse på at det blir fint vær i sommer! Men så lenge man har et fint hjem så er det ingen problem å ha hjemmeferie!

    SvarSlett