25. juni 2018

Fra det ene til det andre!


Hei!

Cirka 12 liter jordbær i fryseren nå altså. Vi var på selvplukk i går. Fantastisk smak! Helt rått. Jordbær med krem i går og det blir det i dag også. :)

Hva gjør dere om dagen? Siste innspurt før ferien? Det ble jo plutselig et så fantastisk vær igjen; for en kveld i går og like herlig ute nå! Jeg har tent lykter og skal ta med meg litt mat og bok ut på terrassen nå. Summer life altså.

Jeg var hos frisøren i dag. Litt påfyll av striper og klipp. Mens jeg satt der ringte Trygve og fortalte at han var på vei til sykehus med Lisa som hadde brukket armen. Der satt jeg med folie på hodet... 

Nei, det var ikke mye for meg å gjøre uansett. De var noen timer på sykehuset og Lisa fikk gipset arm. Viste seg at hun hadde brukket håndleddet. Hun har vært så flink i dag og taklet det kjempebra. Full rulle uansett. Tøff jente som bare er 5 år. :)

Akkurat nå har hun en litt lettere gips, på fredag blir det helt stiv, vanntett gips. Jadda. Fra det ene til det andre. Hver dag. 😅

Nå har jeg så lyst på maten jeg har laget at jeg sider ha det for nå, blogges snart igjen! 

                                                                 ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

1 kommentar:

  1. Jordbær med krem er nesten definisjonen på sommer :)

    SvarSlett