2. august 2018

Ny favoritt! 💜


Hei!

Nå har vi akkurat vært nede på stranda for et kvcldsdopp. Det er vanskelig å komme seg derifra når man sitter i en god fluktstol, passe varm etter et bad i nydelig kveldssol. :)

Jeg har begynt å jobbe denne uken. Hva med dere? Det går veldig fint, har ikke gruet meg til jobb etter så fin sommer. Derimot er jeg så trøtt til tider. Kjenner at det tar en stund å venne seg av med feriemodus og komme inne i jobbingen igjen. Heldigvis er det rolig på jobben denne uka. Mykstart. 

Husker du bedet jeg har jobbet med i sommer, foran huset? Se mer her. Det er blitt riktig så fint. Akkurat nå blomstrer til og med rosene og jeg har fått en ny favoritt. Denne lilla anisisopen. Jeg har to stykker i bedet. Så flott og stor plante som har blomstret så lenge! Bier, humler og sommerfugler elsker den. 💜

I morgen er det arbeidsukens siste dag og med den følger den fantastiske fredagsfølelsen. Et stort pluss med å være igang med jobb. 😉

Ha en fin kveld, vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar