6. august 2018

Badetøy til tørk i kveldssolen!


God morgen!

Nå skal vi straks ta en tur til biblioteket, jeg og Bertil. Jeg kan ikke huske sist jeg var der... Målet er å finne noen spennende bøker som en åtteåring kan like. Vanskelig synes jeg. Vi har lest noen bøker i det siste (jeg må tvinge han ;) som rett og slett blir for kjedelige. Håper vi finner noe. Tar gjerne imot tips!

Vår koselige nabo bader nesten hver morgen og har med seg en termometer som hun har i en snor rundt ankelen. For bare et par dager siden var det litt over 22 grader i vannet, i dag litt under 20. Håper vanntemperaturen holder i seg lenge, til tross for kjøligere vær.

Kanskje har du sett vår vegg med sibirsk lerk som er laget slik som strandhusene utenfor New York? Se mer her. Den veggen jeg har vist er ut mot gaten, vi har enda en vegg med samme panel som vender i retning mot sjøen. Den ser du på bildene her. Der er det kveldssol inn i det siste.

Siden vi bader ofte så var det alltid masse håndklær og badetøy som hang på tørk overalt på terrassen. Lite pent. Vi kom på ideen å rett og slett spikre knagger rett i panelen. Vi fant noen gamle kule rustne spikere i garasjen. Det er så hyggelig med kveldssolen som tørker.

Etter hvert oppdaget jeg at alle badehåndklær hadde fått rustflekker. De er vekk nå etter en runde med Vanish i vaskemaskinen... Spikerne har fått to runder med klarlakk. Det burde gjøre susen.
Nå stikker vi, ønsker deg en finfin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar