3. august 2018

Morgenkaffe ute!


God morgen! 

Jeg starter hver morgen her ute med en kopp kaffe. Og hvis jeg rekker det, med en enkel brødskive. Jeg har tatt første kaffekoppene og frokosten her ute hele ferien og har tenkt til å fortsette så lenge det er mulig. Så lenge det er sommer går det jo an før jobb også. I dag var jeg her ute med kaffekoppen straks etter seks. Nydelig.

Jeg er et morgenmenneske og min aller beste tid er før lunsj. Altså; jeg liker å sove lenge hvis jeg har vært oppe sent. Men kan jeg velge legger jeg meg og står opp i rimelig tid. Da kan jeg oppleve stillheten som jeg synes bare finnes om morgenen når dagen er ny.

Nå er jo barna så store at de ser på tv og spiller tv-spill om morgenen. På den måten kan jeg få denne herlige stunden for meg selv først. Det er livskvalitet det. Elsker det.

Ønsker dere en nydelig dag, vi blogges!

       ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar