21. august 2018

Grønt i kjøkkenhagen, grønne møbler!


God morgen!

Fortsatt så deilig på uteplassen. Herlige morgener og nesten for varme ettermiddager. Synes august leverer ganske bra også jeg. :)

Jeg tar fortsatt morgenkaffen ute hver dag. I dag har jeg også vært ute og hentet både salat og tomater til frokosten. Som det spirer i år. Slik er det visst å dyrke planter når man har ordentlig sommer. ;)

Det kommer et tips snart i et innlegg på hva dere virkelig bør teste å dyrke neste sommer. Jeg har en type salat her som er helt rå. Det kommer masse, hele tiden! Kommer tilbake til det. 

Hagehusken og solsengene har vi malt i samme farge som kjøkkenstolene våre inne. Elsker den grønnfargen. 💚

Jeg har jo skrevet før at jeg har begynt å rydde og rense litt overalt. Planløst, uorganisert. Men, i går tok jeg et skikkelig tak i skapet mitt. Der sorterte jeg blant smykkene. Jeg har en egen tynn skuff til belter, klokke, øredobber mm. Vi satte jo også inn en smal kommode på soverommet i vinter og der er det kjempefine skuffer til nettopp dette. Jeg ryddet, vasket, kastet og pusset de smykkene som trengte det. Dette blir bra. Nå har jeg organisert det slik at jeg ser hva jeg har også, ellers glemmer jeg å bruke det. 

Er dere i gang med noe slags høstorganisering også? Man får trang til det altså når sommeren er over. 

Prøver å rekke innom i kveld. Må spørre dere om noe. Vi blogges! 

4 kommentarer:

 1. Du har så fin en blogg 😊 også er det så fint å lese om at flere organiserer og rydder. Men problemet her er at i neste øyeblikk, ser det like bombet ut.. har mann og to barn, men det hele virker så håpløst 🤯😀 vil du fortelle om deres rutiner? Hva gjøres når av husarbeid? Trenger noen tips og råd for å holde det nogenlunde ryddig her 🤣😊

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Tusen takk. :) Ja, det skal jeg gjerne skrive om! Jeg blir så glad når der som leser bloggen kommer med ideer på hva jeg skal skrive om. Kjenner jeg blir superinspirert med en gang. :) Innlegg kommer! /Jessica

   Slett
 2. Hehe, så bra! Og nå kan jeg nesten ikke vente med å få tips! Gjerne så FORT som mulig 😊

  SvarSlett