28. august 2018

Utedusjen!


God kveld!

På høy tid å vise vår fine utedusj. Jeg elsker å pynte og ordne her. Trodde vel aldri jeg skulle style en dusj kanskje... 😅

Selve stangen er fra mamma og pappa. De hadde visst kjøpt den på loppis en gang i tiden og så har den stått lagret i en bod i stugan i mange år. Så fin jo! Trygve har laget et sluk med en nedsenket firkant rundt i steinhellene. Over har han lagt rester av sibirsk lerk. (Fra endeveggene våre, se her.)
Vi har samlet drivved på stranden og Trygve har laget fisk. :) Hageeføyen har klart både en og to vintere i samme krukke og vokste utover alle kanter. Vi bøyde til et armeringsjern og nå fungerer den som en avskjerming/vegg til dusjen. Ikke det at man ikke ser forbi den, men det føles hyggeligere.
Den fine stålkurven fra loppis (favoritt!) og de supre krakkene fra Rusta. (Se tips her, anbefales! Finnes i masse nydelige farger.)
I sommer har vi koblet uteslangen til dusjen, men neste år blir det kobling rett ut fra veggen. Da blir det varmtvann også. Så deilig. Da kan man virkelig bruke dusjen og vaske seg ute når man kommer opp fra stranden. 👌🚿

                                                                    ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

  1. Utrolig smart når man kommer fra stranden!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja helt supert! Barna trenger jo nesten ikke en annen dusj om sommeren, såpe har vi hengt på veggen. :) /Jessica

      Slett