21. oktober 2018

Florida 3


Hei!

Nå er vi hemme igjen og det er helt nydelig! Det ligger mye i borte bra, hjemme best.

Flighten hjem gikk helt supert. Hadde bra seter og det tok 8,5 timer i stedet for 10! Hva som gikk mindre bra var at ACn i huset sluttet å virke siste natten. Jeg oppdaget det litt sånn utpå kvelden. Tror til og med jeg sa til Bertil at det hadde vært et mareritt å ikke ha AC med disse temperaturene, og så skjer det! Skulle jo ikke være mulig...

Uansett, vi tok oss igjennom natten og fikk heldigvis en fin tur hjem. Jetlag har vi, men det blir vel bedre om noen dager. 😜

Må starte med å nevne at vi endelig har fått prøve Key Lime Pie. Det har jeg vært nysgjerrig på. Veldig godt. Minner om cheesecake + limefromasje vil jeg si. Bildet over er fra Key West.

Her kjører vi ned gata vår i Cape Coral. 

På baksiden av huset er det et typisk "bur" rundt bassengområdet. Tror det er mest på grunn av mygg de har dem. Vi har aldri merket noe til dem utenfor buret heller, men jeg tror det kan være ille om sommeren kanskje. 

I hjørnet av bassenget er det et boblebad. Vi har badet så mye at håret til Lisa har fått grønnskjær. 

Lobsteren klarte vi å få med hjem.


Du skjønner at vi har hatt det varmt eller!? Herlighet. Too much. Vi badet og badet. Ene dagen var det like varmt i bassenget. 31 grader.


Her er vi på Sanibel Island. Der var vi også første gangen vi var i Florida, i 2013. En vakker ø, som minner litt om the Hamptons her og der synes jeg. Forrige gang tok vi båten hit, denne gangen kjørte vi. Vi badet, snorklet og så en skilpadde!

En kort stund kunne vi sitte på stranden, ellers måtte vi i vannet. Det var så varmt!!


Plukket med oss skjell så klart.

Fleamarket! Vi var på samme loppis som vi har vært på før. Du husker vel denne julepynten jeg dro med hjem forrige gang? Fikk tak i noe denne gangen også. :) Ikke så stort, men tungt. Skal vise en dag. Den står i gangen allerede.


Ved kanalen nedenfor huset i Cape Coral.


Får vondt i magen bare av skiltet. Ikke rart det er forbudt med smådyr på stranda, kan bli borte i et jafs...

For deg som skal til Florida og vil se alligatorer så har jeg et tips. Du må jo en tur til Everglades. Spennende sted! Alle tre ganger vi har kjørt gjennom Everglades har vi sett alligatorer. 

Denne gangen på vei igjennom stoppet vi først på en rasteplass/bensinstasjon. Mens jeg ventet på at Trygve skulle bli ferdig inne så jeg en stor krokodille i vannet ved siden av. Så lang tid tok det.

Tips! Kjør highway 41 gjennom Everglades. Cirka halvveis finnes det en rasteplass (mener den heter HP Williams Roadside park) med en grusvei rett nordover. Hvis man kjører inn denne veien langs vannet, vil man se mange alligatorer. Vi pleier å kjøre inn en god bit og snu etter hvert. Så kan man igjen fortsette langs 41. Denne gangen så vi 17 stykker! 
🐊🐊🐊🐊🐊🐊🐊🐊🐊🐊🐊🐊🐊🐊🐊🐊🐊
You never know what's lurking in the waters of the Everglades...

Dette bildet tok jeg over kanalen etter at uværet (orkanen Michael) hadde dratt forbi Florida. Stille etter stormen. Jeg har skrevet mer om Florida her.


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar