27. oktober 2018

Hjemme igjen!


God kveld.

For en hektisk dag det har vært i dag. Eller, den har i alle fall gått veldig fort. Nå tar jeg en pausekaffe i stillhet for første gang siden morgenen. Bare jeg hjemme akkurat nå og jeg nyter. Snart drar det i gang igjen. ;)

I dag har jeg begynt å sortere i klær. Det er jo svinkaldt ute! Så frem med alle vinterklær, vekk med sommerklær, og alt som ikke passer lenger går til Fretex. Har til og med kastet en del skor og jakker i dag som var helt utslitte. 

Det så mørkt ut til morgenen idag, da visste jeg ikke hvor jeg skulle begynne her hjemme. Badet var møkkete, klær skulle sorteres, Trygve er i gang med toalett nr. 2 og det er materialer og verktøy overalt. Men nå er det faktisk riktig så bra. Så bra det kan være så som situasjonen er. Så deilig! Jeg kan virkelig ikke nyte i sofaen om kvelden når det ser horribelt ut her hjemme. Ikke hyggelig.

Så kaldt det er blitt altså! I dag fikk vi noen fnugg snø her til og med. Kanskje du har hatt snø allerede? Og det rare er at jeg fortsatt er ute og henter tomater. Hvor sykt er det!? Plantene har vært helt utrolige i år og jeg hentet gode tomater til frokost i dag tidlig. Et par timer senere snødde det litt. Haha! Jeg lar det stå der ute til de ikke orker mer. For en utdeling i år altså! 

Og en ting til; i går fikk jeg fullstendig craving etter pepperkaker med blåmuggost. Altså det er jo så godt! Noen flere som liker det? I dag skrev jeg det opp på lista til Trygve når han dro i butikken. Jeg spiste litt i sted og jeg skal ta mer igjen i kveld. Til en kaffekopp eller et glass vin. Åh hva godt! 

Vi blogges igjen i morgen, ha en fin kveld! 

  ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

2 kommentarer:

  1. Pepperkaker med blåmuggost smaker nydelig, men jeg kan ikke tenke meg noe annet enn hjemmebakte pepperkaker. Min oppskrift gir en deig som er lett å kjevle. Helt uten holdbarhetsmidler og kunstig smak. http://gardsjul.blogspot.com/2016/11/sirupssnipperpepperkaker.html

    SvarSlett
    Svar
    1. Kanskje jeg må prøve det i år da Åshild! Jeg pleier alltid å kjøpe ferdig, det er jo så enkelt og den deigen er god. ;)

      Slett