28. oktober 2018

På villspor!


Hei på en søndag!

Hva gjør dere i dag? Her har det vært kaffe og litt bursdagskjøring og så har jeg gått laaaang tur sammen med en kollega. Vi holdt altså på å gå oss vill i dag. Så skummelt. Vi gikk tur i skogen langs en lysløype, men plutselig hadde vi surret oss inn på en liten sti og solen var på vei ned. Vi gikk feil flere ganger før vi klarte å komme oss på riktig spor igjen. Min telefon gikk tom for batteri. Tenk om det hadde blitt mørkt og vi hadde vært midt i skogen? Da finner man jo ikke frem i det hele tatt. Ble engstelig på ordentlig en liten stund der i dag. Og det rare er jo at vi gikk tur i marka bare noen km bak et kjøpesenter. 😉

Det var så utrolig deilig å komme hjem etterpå! Jeg var helt bånnfrossen. Hadde vi hatt peis hadde jeg fyrt opp! Det blir nok ikke i år, men kanskje, kanskje har vi peis til neste høst? 🤞

Jeg kjenner at jeg nesten har fått litt julestemning allerede. Gleder meg til alt koselig i desember; pynten, lys, god mat, kalender, julefest m.m. Hadde man ikke hatt den fine tiden hadde ikke vinteren vært mye å ha altså. Gleder du deg til jul? Jeg kjøpte så mange julegaver på tur til Florida og jeg pakket de inn noen dager etter at jeg kom hjem. Så nå føler jeg meg nesten helt ferdig med pakkene. So nice! 

En varmende kaffe sammen med ullsokker og kjempetjukk genser er deilig nå. Vi blogges i morgen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar