29. oktober 2018

Planlegging av førjulstiden!


Hei på en mandag!

Håper dere er i gang med uken. Her har jeg fått avklart et par ting for tiden frem mot jul og det føles SÅ bra! Jeg skal på forestilling (40 års gave, gleder meg så utrolig) og jeg er nære å ha alt i boks rundt et par selskap jeg selv skal holde i. Det er mye greiere å booke inn og ha oversikt over kalenderen, enn å ikke hvite helt når ting skjer eller om det blir av eller ikke. 

Jeg har lært meg med årene at det mår jeg virkelig ikke bra av. Nå ser jeg på november og desember og skriver inn og planlegger. Da blir det plutselig gøy å ha mange ting booket inn, i stedet for å føle at det er mye av uoversiktlig jobb som ligger foran. Håper dere skjønner hva jeg mener, tipper dere kjenner igjen situasjonen.

Akkurat nå er jeg i gang og koker spareribs. Jeg har jo fortalt at jeg har laget dette noen ganger før og innimellom får jeg så himla lyst på det. Da kjøper jeg dem rå, koker opp i en buljong og så på med glaze og inn i ovnen. Det blir fantastisk! Her finner du oppskriften jeg bruker. Jeg tar bare bittelitt mindre sukker i glazen, da jeg synes den blir i søteste laget ellers.

Jeg skal prøve å rekke en tur på loftet i dag også. Tenkte ta ned alle halloweeneffekter vi har og begynne å pynte. Barna digger at vi pynter bittelitt før dagen. Så skal jeg også finne frem hva jeg skal kle meg ut som. Kjøpte en rar hatt i Florida og tenker at jeg prøver på litt spooky cowboy saloon dame hvis du skjønner... 😁

Vi blogges!

2 kommentarer:

  1. helt enig. Ikke noe problem å ha mye på programmet når man har oversikten og det er planlagt. Jeg bruker ofte den glazen, men til ribbe. Super rett på tapasbordet.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så er det virkelig! Når man har oversikt, føles alt overkommelig. Nå har jeg begynt litt med julevasken hjemme også. I hvert fall de tingene som man gjør maks et par ganger i året. Samme her at det er deilig å være i gang, da har man oversikten. :)

      Slett