17. desember 2018

For en vakker dag!


Hei!

For en nydelig dag det har vært i dag!
Både været, temperaturen og himlen har vært fine men også min dag. Det var godt med en rolig mandag og tid til å få gjort litt ting på gjøremålslisten etter en hektisk helg.

På lørdag måtte barn og mann ut av huset. Da skulle jeg ha noen fine venner på besøk og skulle vaske og rydde litt, dekke bord og lage mat. Jeg hadde planlagt en treretters og desserten var klar på forhånd. Som jeg koste meg. Det ble mye å gjøre og fullt opp, men likevel så hyggelig. Det å ha det hektisk, men få lov til å jobbe systematisk i fred uten noe som forstyrrer, det liker jeg. Jeg serverte grønnkålsuppe med fetakrem til forrett, denne retten med svinefilet og blåmuggost (som jeg virkelig kan anbefale) til hovedrett. Og til dessert en frozen cheesecake med pepperkakebunn. 

Siden det var mammas dag på lørdag så var det barnas dag i går. Jeg fjernet alle ting på kjøkkenøya, vasket ordentlig og la frem deig, mel, kjevler og former. De fikk lov til å bake og pynte og de storkoste seg. Jeg gikk rundt og assisterte. ;) Hadde til og med fjernet gulvteppet for at barna skulle få holde på som de ville og for at det skulle blir enkelt å vaske etterpå. Det ble en skikkelig koselig dag.

 Nå er det jul både ute og inne og vi skal bare slappe av frem til julaften nå. Det syke er jo at det kun er en uke igjen. Jeg skjønner ingenting av hvor fort det har gått i år. Herlighet! 

Ønsker dere en fin siste innspurt denne uka. :)

                                                                ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar