11. desember 2018

Selskapsjul!


Hei!

Et bilde fra da familien var her, rett etter min bursdag. Vi hadde rakfisk med tørr riesling til forrett, et rødvin som passet til hjort og rødvinssaus til hovedrett. Julekaken jeg hadde bakt til dessert synes jeg faktisk ikke var særlig god om jeg skal være ærlig, men hyggelig var det. :)

Jeg synes det er så hyggelig å arrangere selskap i desember. Det kan jo føles som mye jobb og man kanskje ikke helt tror man skal rekke det innimellom alt annet. Men det er jo bare å be inn og planlegge godt så blir det jo så hyggelig! Det koster litt energi i forkant, men så mye energi man får tilbake når vennene er på besøk. Det får jeg i alle fall. Føler meg rik. :) Hva med deg, får du energi av å være sammen med venner? 

Nå i kveld har jeg bestilt den siste julegaven på nett. Nå får det være klart. Deilig. Er du ferdig med gaver? Min søster kom visst med på et hjørne av bildet. :)

Ønsker deg en fin kveld og så blogges vi snart igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar