26. desember 2018

God jul!


Hei!

Håper dere har fine juledager. :) 

Her går det veldig fint. Først siste forberedelser før jul, så julaften med fullt program hele dagen og nå endelig deilig romjul. Denne tiden er jo nesten den beste, når man kan gjøre akkurat det man vil.

Vi har feiret jul hjemme hos mamma og pappa. Ikke helt feil å komme til dekket bord, for å si det sånn. Nå skal vi ha en siste kveld sammen før vi drar hjem igjen i morgen. Spise middag (ikke julemat) og spille Besserwisser. :)Fikk boken jeg ønsket meg! Leser alltid på svensk jeg. :) 
Nå gleder jeg meg til sykt skumle sider!
Søsters julekake. Ønsker dere en fin kveld og så blogges vi mer i romjulen! 

                                                                ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar