6. januar 2019

Gangen, før- og etterbilder!


God søndag!

I dag har jeg og Trygve hatt med barna i skibakken for aller første gang. Vi voksne hadde ikke ski på beina, dette for at barna skulle få teste på slalåm og få hjelp av oss. Blir jo bare kål med ski alle veier på store og små. Haha.

Det gikk riktig så bra i dag. Når de kan stå ned bakken så bra at de kan begynne å ta heis så blir det moro. Da kan vi jo kjøre alle sammen. Ikke siste gangen vi gjør dette.

Tenkte vise dere et bilde av gangen i dag, slik den er blitt med ny dør og det hele. Jeg vet jo at mange av dere etterlyser bilder som viser hele rom. Litt forbilder har jeg klart å lete frem også. Håper dere liker. :)
Slik så altså inngangsdøren og vinduspartiet ut da vi kjøpte huset. Begge deler har vært der siden 1972 og hverken dør eller vindu var pene synes jeg. Døren var tynn, i en kjip farge og veldig slitt. Ja alt ved inngangspartiet var slitt og vinduet var ruglete.

Vi gjorte alt ferdig inne først og bodde et par år med den gamle døren, til tross for at det både blåste og regnet inn. Da så det slik ut frem til vi byttet den ut.
Dette er fra når vi flyttet inn. Vi gjorde vårt beste å plassere ting i riktig rom og vi prøvde oss frem med bilder, speil og møbler. Her har vi ikke knagger eller noe annet praktisk på plass ser det ut som.
Her er Trygve i gang og snekrer og vi løftet døren på plass sammen. For et lykkerus å se hvor utrolig pent det ble med den sorte døren og våre nye glasspartier! Den som venter på noe godt altså. Så utrolig moro å endelig gjennomføre planene vi har tenkt på så lenge. Jeg husker jeg gikk og kikket på døren hele kvelden. :)

Vi brukte lang tid på å tenke ut hvordan vi ville ha det ved inngangspartiet. Jeg var så utrolig fornøyd med sort dør i gamlehuset så dette ville jeg ha igjen. Vi synes begge at døren svingte feil vei, fordi man kommer frem til huset fra motsatt side. Vi bestilte dør som gikk andre vei og bestemte oss for å ha glass på begge sider i stedet for på bare en. Her kan du se bilder av inngangspartiet fra utsiden av huset.

Min store inspirasjonskilde er Pinterest når jeg skal finne nye løsninger i hjemmet. Jeg har sett på mange amerikanske og engelske dører og der fant jeg ideen om vinduer på hver side. Vi valgte hvite vinduer for at ikke inngangspartiet skulle blir for mørkt. Vi bestilte også frostet glass både i sidevinduer og i døren. 
For en forskjell det er blitt i lysinnslipp i gangen! Det er enorm forskjell, til tross for frostede vinduer.  Her er alle lister på plass. For en nytelse. Vi brukte lang tid på å finne riktig dør. (Det ble Swedoor). Jeg visste akkurat hvordan jeg ville at den skulle se ut. Trygve var svett mens jeg lette. ;)
Vi skal skru opp speilet over kommoden og jeg tror jeg skal finne et nytt skostativ, ellers begynner det å bli helt ferdig i gangen. Vi har malt hele huset i bomull og også her i gangen som du ser. Vinduer og lister i samme farge. 

Veldig moro å nærme seg ferdig og en ren nytelse skal jeg være ærlig. 
Ønske det en fin søndagskveld! 

                                                           ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

4 kommentarer:

 1. Det ble kjempeflott! Synes også det er viktig med lys i gangen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Vanessa! Ja, det er deilig å ha godt med lys i dette rommet med påkledning og alt. Ja, det er egentlig deilig med lyse rom overlag synes jeg. :) God helg!

   Slett
 2. Jeg trodde lenge at dere hadde gjort gangen bredere, men fant ut at glass på begge sider skaper den følelsen. Veldig vellykket endring.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Åshild! :) Når du sier det, ser jeg det også. Gangen ser bredere ut. Fantastisk!

   Slett