1. januar 2019

Nyttårsforsetter 2019


Hei!

I dag har altså 2019 startet .

Jeg synes det er et bra tilfelle å tenke over hva man er fornøyd med i livet og hva man ønsker å forandre. Har dere lest sinnsrobønnen? Får man til det som står i de første radene av den så har man lyktes vil jeg si.

Nå finnes det ikke religion av noe slag i denne kroppen så jeg tar glatt vekk gud, men budskapet er spot on hva gjelder hele livet. Her kan du lese originalen. Jeg pleier å bruke den slik:

Nå må jeg gi meg selv sinnsro til å akseptere de ting jeg ikke kan forandre,
mot til å forandre de ting jeg kan,
og forstand til å se forskjellen.

Litt pompøst, men får man til dette så tror jeg man kan ha det bra.

Jeg leste hva jeg hadde skrevet nyttårsaften for et år siden. Jeg ble veldig glad fordi jeg har forandret livet mitt til det bedre, og gjør mange av de tingene jeg lovet meg selv at jeg skulle gjøre. :) Les her: Nyttårsforsetter for et år siden

Jeg jobber fire dager i uken. Det har forandret livet mitt! Mandagen er fantastisk for meg å ha for gjøremål og planlegging. Jeg gjør mer av ting jeg liker. F. eks spiller piano og leser bøker. 

Det å lage ukemenyer for middag har jeg gitt opp, det kommer jeg aldri til å gjøre. (Ref. første linje i sinnsrobønnen så dropper jeg det forsettet fra nå. Haha!)

Så forsetter for i 2019 blir å nyte enda mer av livet og gjøre ting jeg liker. Lage god og sund mat og i hvert fall planlegge et par dager i forveien. Frisyrer står fortsatt på lista og i tillegg så gleder jeg meg til å bli meg selv igjen og å komme i gang med trening. Jeg har siden sommeren følt meg veldig dårlig til tider og fikk nå for et par uker siden påvist lavt jernlager. Har begynt med tabletter og gleder meg til lagrene er fylt opp igjen! Halleluja for å være i vanlig god form! 

Vil gjerne høre dine tanker for det nye året.

Hjorten på bildet er forresten et funn fra en flea market i Florida i høst. Hva synes du om den? I dag har vi fjernet all julepynt og juletreet. Nye tider, nye muligheter fra i morgen. 

Riktig godt nytt år! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar