17. februar 2019

Gaver som setter piff på hverdagen!


Hei!

Pleier det alltid å være så tett mellom mors dag og Valentine's? Det var ikke mange dagene mellom nå i hvert fall, jeg husker ikke hvordan det pleier å være. 😁

Feirer dere disse dagene? Vi gjør ikke alltid det, men det er jo hyggelig å få en liten oppmerksomhet innimellom. Jeg liker veldig godt å få litt luksus. Sånne ting som setter litt piff på hverdagen. Jeg var alene hjemme med barna på mors dag og Trygve var på jobb. Når jeg trodde alle hadde glemt meg kom han hjem med en gave fra flyet. Jeg elsker gaver som man bare får kjøpt på fly. Det er luksusfølelse, vet ikke hvorfor men. 😂

Det var først min søster og mamma som tipset meg om Bare Minerals og nå på morsdag så fikk jeg en pakke med tre nyanser og en primer. Om vinteren pleier jeg å bruke noe i ansiktet for å ikke være så sinnsykt blek. Og spesielt nå som jeg har fått påvist jernmangel. Herlighet, jeg har nesten hatt et grønnskjær i ansiktet de siste månedene. Vi snakker fargeløs ja! 

Nei dette var en koselig gave gitt. Innimellom trenger man å få pyntet seg litt. Pleier dere å sminke dere? Og hva bruker dere i så fall? Jeg merker at jeg bruker mer til hverdags nå. Jeg hadde ikke sminke hver dag før. I helgene så prøver jeg å la huden hvile. 

Ønsker dere en fin uke. Vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar